Nigella Lawson eroaa – paparazzikuvat olivat viimeinen niitti

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Julkkiskokki Nigella Lawson tunnetaan ruokaohjelmistaan ja kirjoittamistaan ruokateoksista. Kaunotar on naimisissa miljonääri Charles Saatchin kanssa. Pariskunnan nähtiin äskettäin selvittelevän välejään julkisesti, kun Charles kuristi Nigellaa kaksin käsin paparazzikuvissa.

Kuristamisen jälkeen Lawson muutti pois pariskunnan asunnosta. Nyt tapauksen käsittely on johtanut siihen, että Saatchi on hakenut avioeroa vaimostaan, TMZ-sivusto uutisoi. Eron takana on lontoolaisen ravintolan terassilla tapahtunut välikohtaus, jonka aikana multimiljonääri kuristi vaimoaan. Saatchi on sittemmin tunnustanut kuristaneensa vaimoaan.

Mies kertoo julkaisemassaan tiedotteessa hakevansa avioeroa sen takia, että Nigella ei tullut hänen puolustuksekseen välikohtauksen jälkeen. Saatchin mukaan hän kammoksuu kaikenlaista väkivaltaa naisia vastaan, eikä hän koskaan pahoinpitelisi vaimoaan. Multimiljonääri on kertonut välikohtauksen olleen vain normaali parisuhderiita.

Saatchin mukaan tilanne olisi voinut olla myös päinvastainen, eli Nigella olisi voinut aivan hyvin olla se, joka tarttuu miehensä kurkkuun saadakseen tämän huomion. Tiedotteen mukaan näin on tapahtunut aiemmin. Miestä vastaan ei tulla nostamaan syytteitä, mikäli Nigella itse ei nosta kannetta.

Brittiläinen Nigella Lawson on julkaissut useita ruoanlaittoa käsitteleviä teoksia. Hänet tunnetaan flirttailevasta tv-juontamisestaan. Lawson onkin saanut vuosien saatossa tittelin Ruokapornon Kuningatar, koska hän ei häpeile nauttia aistikkaasti laittamastaan ruoasta.