Poliisi osallistuivat netti-ilmiöön – ei olisi kannattanut

Digi Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Harlem Shake on viime aikoina kasvanut maailmanlaajuiseksi netti-ilmiöksi. YouTube-videopalvelu onkin sittemmin täyttynyt tuhansista erilaisista Harlem Shake -tanssivideoista. Nyt videolla nähdään lontoolaispoliisien Harlem Shake.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Perinteisen Harlem Shake -kaavan mukaan menevällä videolla nähdään ensin yksi tanssiva poliisi. Loppujen lopuksi kaikki videon poliisit, jotka työskentelevät Lontoon liikennepoliisissa, tanssivat hittibiisin tahtiin sireenien valojen vilkkuessa taustalla.

Telegraph-lehti uutisoi, että Scotland Yard on käynnistänyt tutkinnan poliisivoimien pysäköintitilassa kuvatun videon johdosta. Videolla nähtävät kuusi poliisia saivat kirjalliset varoitukset tanssivideon seurauksena. Yksi poliiseista on eronnut videon ja aiemmin sattuneiden tapausten johdosta. Scotland Yard on kertonut, kuinka he eivät salli epäasiallista käytöstä työpaikalla.

– Odotamme työntekijöiltämme korkeita standardeja, poliisivoiman edustaja selittää Telegraph-lehdelle.