Tulisa Contostavlos suututti lentokoneessa – juopotteli turistiluokassa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittilaulajatar Tulisa Contostavlos pidätettiin taannoin, kun hän suostui toimittamaan peitetehtävissä toimineelle The Sun -lehden toimittajalle huumeita. Poliisitutkinta jatkuu, mutta Tulisa on itse suunnannut lomalle.

Neitokainen lensi Lontoosta Ibizalle viikonloppuna lentokoneen turistiluokassa. Kaunottaren kukkaroystävällinen valinta ei kuitenkaan ollut kaikkien mieleen. Tulisan kanssa samassa koneessa ollut Libby Marsden ilmaisi eräiden muiden matkustajien tapaan ärsyyntymistään Twitterissä.

Brittineitokainen kirjoitti Twitteriin useita viestejä, joissa hän valitti Tulisan häiritsevästä käyttäytymisestä. Laulajattaren kerrotaan nauttineen lennon aikana alkoholia tiheään tahtiin. Marsdenin hermoille kävivät etenkin Tulisan ja tämän seurueen ottamat omakuvat, joihin heidän läheisyydessään istuneen brittituristin päälaki aina päätyi.

– Saakutin Tulisa istui vieressäni Ibizan-lennolla, ”Älä laita ketään ärsyttävää tai rumaa minun viereeni”, Libby Marsden kirjoittaa Twitterissä.

Tulisa Contostavlosin viime viikot eivät ole olleet helppoja käynnissä olevan poliisitutkinnan johdosta. Poliisi on vahvistanut Daily Mailille, että neitokaisen kuvausta vastaavaa 24-vuotiasta naista on kuulusteltu huumekaupasta epäiltynä. Laulajatar lienee siis todella loman tarpeessa.