Jwoww’n muodot eivät jättäneet kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Jersey Shore -ohjelman kaunotar Jennifer ”Jenni” Farley tähdittää parhaillaan Snooki & Jwoww -realitysarjaansa. Bisnesuraa luonut neito suunnitteli taannoin oman uimapukumalliston, jonka mainoskasvona hän toimii. Nykyisin hän tekee myös juontokeikkoja.

Viikonloppuna Jwoww kuvattiin emännöimässä 2013 Bikini Invitational -tapahtumaa Las Vegasin maineikkaassa Hard Rock Hotel -kasinohotellissa. Hän sai kunnian muun muassa julistaa kisassa jatkoon päässeet ja tietenkin poseerata tapahtuman punaisella matolla – tuttuun tapaan näyttävässä asussa.

Jennifer ”Jwoww” Farley on luonut uraa myös muodin parissa suunnittelemalla oman uimapukumallistoaan yhdessä Perfect Tan Bikini -yrityksen kanssa. Jwoww sai viime vuoden syyskuussa Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Hän joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Jwoww koki ystävineen äskettäin järkytyksen, kun huippusuosion saavuttanut Jersey Shore -sarja päätettiin lopettaa.