Michael Buble esitti Daft Punkin hitin – yleisö villiintyi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kanadalainen laulajatähti Michael Buble on saanut musiikkiurallaan muun muuassa kolme Grammy-palkintoa. Yli 30 miljoonaa albumia kansainvälisesti myynyt komistus tunnetaan esimerkiksi It’s A Beautiful Day ja Everything -kappaleistaan.

Nyt 37-vuotias Michael Buble on ihastuttanut konserttiyleisöä esittämällä oman versionsa Daft Punkin hittikappaleesta Get Lucky. Lontoon O2-areenalla esiintynyt komistus yllätti faninsa biisivalintansa lisäksi jalkautumalla yleisön joukkoon kesken kappaleen. Buble saarrettiinkin nopeasti kiljuvien fanien toimesta.

Muusikolla pyyhkii tällä hetkellä erittäin hyvin. Laulaja tulee esittämään yhteensä kymmenen keikkaa putkeen O2-areenalla. Äskettäin julkisuuteen nousi tieto, että Buble joutui kieltäytymään roolista Hollywood-elokuvassa kiertueensa vuoksi.

Michael Buble meni vuonna 2011 naimisiin argentiinalaisen mallin Luisana Lopilaton kanssa. Pariskunta nähdään yhdessä muun muuassa laulajakomistuksen Haven’t Met You Yet -musiikkivideolla. Aviopari paljasti tammikuussa Lopilaton odottavan pariskunnan ensimmäistä lasta. Maaliskuussa kaunottaren kerrottiin odottavan poikaa.