Nicole Kidman viettelee kenkämainoksessa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Australialainen näyttelijätär Nicole Kidman nousi 90-luvulla tunnetuksi uransa ohella myös Tom Cruisen vaimona. Nykyään kantrilaulaja Keith Urbanin kanssa naimisissa oleva tähti on säilyttänyt valovoimansa vielä 2000-luvullakin. Nyt kaunotar nähdään kenkämerkin mallina.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kyseessä on luksuskenkiä valmistavan Jimmy Choon mainos tulevan syksyn ja talven mallistolle. Mainoksessa upea punapää esittelee kauniita sääriään antoisasti. The Sun -lehden mukaan Jimmy Choon edustajat halusivat mainokseen Alfred Hitchcockin elokuvissa nähtyjen naistähtien eleitä.

– Kampanjavideo tutustuu film noir -genreen ja viittaa Hitchcockin voimakkaisiin naissankareihin kuvatessaan feminiinistä voimaa, luksusta ja seksikkyyttä, jota mallisto saa aikaan, kuvaillaan Jimmy Choon persoonallisessa tiedotteessa.

Sydneyssä asuvan Nicole Kidmanin näyttelijäura alkoi jo vuonna 1983, kun hän sai rooleja australialaisista televisio-ohjelmista ja elokuvaprojekteista. Sittemmin maailmankuuluksi elokuvatähdeksi nousseen Kidmanin tunnetuimpia elokuvia ovat muun muassa Moulin Rouge, Batman Forever, Cold Mountain ja Australia.