Kantrilaulaja kiidätetty helikopterilla sairaalan – perhe epätoivoinen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Pohjois-Carolinasta alunperin kotoisin oleva Randy Travis lukeutuu Yhdysvaltojen suosituimpiin kantrilaulajiin. 54-vuotiaan laulajatähden fanit ovat nyt saaneet huonoja uutisia, sillä mies on kiidätetty sairaalahoitoon.

TMZ:n tietojen mukaan Travis on lähiaikoina sairastanut keuhkokuumetta. Tilanne muuttui sunnuntaina äkillisesti huonompaan suuntaan, ja kantritähti lennätettiin helikopterilla sairaalaan. Miehen kerrotaan sairastavan viruspohjaista sydänlihassairautta.

Sivuston lähteiden mukaan Travisin sairaus ei välttämättä ole kuolemantuomio. Osa potilaista selviää vakavasta sairaudesta. Tämä riippuu täysin siitä, kuinka paljon pysyvää vahinkoa sydämelle aiheutuu. Laulajan perheen ja ystävien kerrotaan olevan laulajan tilan takia epätoivoisia.

Randy Travis on kattavan musiikkiuransa lisäksi työskennellyt näyttelijänä. Mies on nähty Matt Damonin, Patrick Swayzen ja James Van Der Beekin kaltaisten tähtien kanssa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Ansioitunut muusikko-näyttelijä on voittanut uransa aikana muun muassa kuusi Grammy-palkintoa ja kymmenen American Music Awards -palkintoa.