Rod Stewardin vaimo miehensä peniksestä: ”Se on pieni, mutta kaunis”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmankuulu rocktähti Rod Stewart tuli pari vuotta sitten isäksi jo kahdeksannen kerran. Hiljattain tähti kertoi, että hänen 80-luvulla syömänsä steroidit pienensivät kultakurkun penistä. Nyt laulajan vaimo on kommentoinut aviomiehensä sukukalleuksia.

Rod Stewart myönsi taannoin käyttäneensä steroideja äänensä säilyttämiseksi, tosin sivuvaikutuksena hänen peniksensä samalla pieneni. Rodin Penny Lancaster -vaimo kuvailee miehensä sukukalleuksia kauniiksi, mutta ei kovinkaan suuriksi.

– Vaimoni sanoi, että penikseni on kaunis, mutta ei juurikaan iso. Harrastamme silti seksiä kaksi-kolme kertaa viikossa, rocktähti paljasti Daily Star -lehdelle.

68-vuotias muusikko paljasti taannoin hyppäävänsä aina urheilun ja kuntoilun jälkeen jääkylmään kylpyyn sukukalleuksiinsa asti. Hän hehkutti urheilunjälkeisen rutiinin nimittäin tekevän hyvää hänen lihaksilleen.

Rod Stewart, oikealta nimeltään Roderick David Stewart, nousi rocktähdeksi jo 1960-luvun loppupuolella The Jeff Beck Group -yhtyeen riveissä. Hän suuntasi soolouralle vuonna 1969. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat muiden muassa Da Ya Think I’m Sexy?, Sailing ja Have I Told You Lately. Ennen menestystään musiikin parissa Stewart haaveili ammattilaisjalkapalloilijan urasta.