Törkeä rikos Kiinassa! Syntymätön vauva varastettiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kiinasta on ennenkin kantautunut kummallisia ja puistattavia uutisia, mutta nyt eräs rikosuutinen vetää pisimmän korren. Kiinalainen nainen joutui nimittäin kesäkuun lopulla karmean teon uhriksi, sillä hänen syntymätön vauvansa ryöstettiin – ja suoraan naisen vatsasta.

Japanin Yahoo! -sivusto kertoo, että 24-vuotias nainen oli mennyt sairaalaan tarkastamaan raskautensa etenemistä, sillä hän oli ylittänyt lasketun ajan kymmenellä päivällä. Pian toimenpidehuoneesta poistuttuaan hän oli tuntenut olonsa heikoksi ja nainen oli pyörtynyt. Koska hänen perheenjäsenensä eivät olleet kuulleet hänestä iltapäivään mennessä, alkoivat he huolestua pian synnyttävän naisen hyvinvoinnista.

Perhe sai pian sähköpostin, jossa luki: ”Nainen voi hyvin, lapsi on otettu pois”. Neitokainen löydettiin myöhemmin, mutta hänen vatsassaan ollut vauva oli kadonnut jäljettömiin. Sitä ei tiedetä, mitä naisen pyörtymisen ja löytymisen välillä on tapahtunut, mutta tapauksesta vähintäänkin hämmästynyt poliisi tutkii kuumeisesti asiaa.