Jenni on kuuma seksipakkaus – pelkkiä timmejä kurveja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

The Jersey Shore -ohjelman kaunotar Jennifer ”Jenni” Farley on kihloissa kunto-ohjaaja ja kehonrakentaja Rodger Matthewsin kanssa. Neitokainen onkin varsin timmmissä kunnossa, mikä näkyy hänestä otetuissa kuvissa.

27-vuotias realitykaunotar päivittää tiuhaan tahtiin Instagram-tiliään seksikkäillä otoksilla. Kokosimme yhteen kuumimmat kuvat, joissa Jennin upea vartalo tulee esille. Tähti osaa käyttää vaatteita, joissa treenauksen tulokset näkyvät ja muodot pääsevät oikeuksiinsa.

Jennifer ”Jwoww” Farley on luonut uraa muodin parissa suunnittelemalla oman uimapukumallistoaan yhdessä Perfect Tan Bikini -yrityksen kanssa. Neito on usein nähty oman mallistonsa vaatteissa. Taannoin hän esimerkiksi esiintyi kuumassa bikiniasussa Encore Beach -klubilla Las Vegasissa.