Uudet IKEA-mainokset hämmentävät: ”Sairaita!”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Ruotsalainen IKEA on tullut ympäri maailmaa tutuksi siitä, että asiakkaat joutuvat kokoamaan ostamansa huonekalut itse. Yhtiö on lanseeraamassa uutta kampanjaa, jonka myötä he alkavat myymään nukketalon mittoihin valmistettuja kopioita suosituimmista tuotteistaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kampanjaa varten ollaan nyt julkistettu nukketaloteemalla höystetty televisiomainos. Mainos ei kuitenkaan ole saanut kovinkaan lämmintä vastaanottoa Isossa-Britanniassa. Monet Twitter-käyttäjät purkivat hämmennystään eläväksi muutuvia nukkeja esittelevää mainosta kohtaan.

– Uudet #Ikea mainokset, joissa on nukkeperhe, ovat sairaita ja väärin. Haluan piiloutua sohvan taakse, Ellie Hall -niminen Twitter-käyttäjä kirjoittaa.

Moni tuntuukin olevan sitä mieltä, että eläviksi muuttuvat nuket ovat suorastaan pelottavia. Kristy-nimellä Twitteriä käyttävä neitokainen summaa mainoksen hyvin kirjoittamalla Twitteriin kuinka mainos on ”sekä upea että hieman kauhistuttava”. One Room Paradise -nimisessä mainoksessa kuullaan laulaja Elayna Boyntonin versio Aretha Franklinin One Room Paradise -kappaleesta.