Jay-Z koskettavalla videolla: ”Pelkään etten ole hyvä isä”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Muusikko Jay-Z ja laulaja Beyonce kuuluvat Yhdysvaltain vaikutusvaltaisimpiin ja eniten tienaaviin julkkispareihin. Pariskunta sai viime vuonna esikoislapsensa, jonka nimeksi annettiin Blue Ivy. Jay-Z tunnetaan hiphopin ohella myös liikemiehenä, ja hän on esimerkiksi omistanut osan NBA-joukkue Brooklyn Netsistä.

Nyt mies on avautunut Samsungin mainoksissa suhteestaan Blue Ivy -tyttäreensä. Mainokset ovat osa muusikon uuden Magna Carta Holy Grail -albuminsa markkinointikampanjaa. Videolla Jay-Z esimerkiksi kertoo, kuinka hänen isänsä lähti kun hän oli nuori. Tämän takia hänen isänsä ei koskaan opettanut hänelle, kuinka olla mies tai kuinka kohdella naista.

Keskustelussaan tuottaja Rick Rubinin kanssa Jay-Z paljastaa myös Jay Z Blue -kappaleesta, ettei hänen isänsä myöskään opettanut hänelle miten kasvattaa lapsia. Tämä on jäänyt vaivaamaan menestysmuusikkoa.

– Ja minulla on tytär. Se on se paranoia, että on huono isä, liikuttunut Jay-Z selittää videolla.

Jay-Z, oikealta nimeltään Shawn Corey Carter, on yksi maailman menestyneimmistä hiphop-artisteista. Hänen tiedetään tienanneen viime vuonna huimat 450 miljoonaa dollaria. Mies on myynyt yli 50 miljoonaa albumia. Jay-Z meni naimisiin poppari Beyonce Knowlesin kanssa vuonna 2008.