Justin Bieber rysän päältä kiinni – kuvat paljastivat teiniöykkärin sikailun

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Teinitähtenä laulajan uransa aloittanut Justin Bieber on kasvanut vuosien mittaan nuoreksi aikuiseksi. Hän on ollut kuitenkin jo pitkään musiikkiaan enemmän otsikoissa lähinnä huonon käytöksensä ja erilaisten toilailujensa merkeissä. Nyt lista on saanut noloa jatkoa.

19-vuotias supertähti on yrittänyt kovasti todistella, ettei hän ole enää lapsi. Tuoreet paljastuskuvat kuitenkin vahvistavat, että aikuinen hän ei ainakaan vielä ole. TMZ-sivuston julkaisemissa kuvissa Bieber nähdään nimittäin virtsaamassa siivousämpäriin newyorkilaisessa ravintolassa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Ämpärissä säilytettiin lattioiden pesuun tarkoitettua moppia, joten jokainen ravintolassa asioiva tai töissä oleva olisi voinut astella Bieberin virtsassa, jos asia ei olisi paljastunut. Kaiken lisäksi Bieberin seurue käyttäytyi ravintolassa kuin sen tulisi olla otettu supertähden vierailusta. Lopuksi Bieber ruiskutti pesuainetta Bill Clintonin kuvan päälle ja totesi ”V**un Bill Clinton”.

Äskettäin Justin Bieber julkaisi Instagramin verkkopalvelussa videon, joka keräsi ennätysajassa yli miljoona tykkäystä. Bieber ei saa videolla kunnolla sanoja suustaan, vaan tyytyy hekottelemaan siinä kameralle. Laulaja koristeli myös taannoin autonsa leopardiprintillä, sillä mies vaikuttaa viime aikaisen vaatetuksensa perusteella viehtyneen kuviointiin.