Huh, mitä näkyjä Google Street View -palvelussa!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Googlen karttapalvelun Street View -toiminnossa voi tarkastella kyseessä olevan kadun elämää liikkuvasta autosta tallennettujen valokuvien avulla. Aina silloin tällöin Googlen auto tallentaa verkkopalveluunsa joitain erittäin hämmentäviä tapahtumia.

Nyt Daily Mail -lehti on koonnut sivuilleen auton tallentamia hämmentäviä kuvia. Yhdessä kuvassa näkyy selvästi, kuinka keskellä vilkasta katua makaa poliisien peittämä ruumis. Google Street View -auto on tallentanut myös käsiaseen kanssa heiluneen miehen.

Kuvien erikoisuutta lisää se, ettei kukaan voi todella tietää varmaksi, mitä kyseisissä tilanteissa todella on tapahtunut. Esimerkiksi kuva, jossa maassa makava mies kohottaa kätensä kohti taivasta, ei ilman lisäselityksiä todennäköisesti aukea katsojalle. Googlen auto on myös tallentanut pysäköintialueella vaeltavan kissapedon.