Shauna rusketuksen jäljillä – bikinit jäivät pieniksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jokaisesta maasta löytyy luonnollisten kaunotarten ohella leikellympiä neitokaisia, jotka ovat myös joidenkin miesten mieleen. Eräs Yhdysvaltojen länsirannikon seksisymboleista on Playboy-malli Shauna Sand, joka on otsikoissa usein paljastelujensa ja kauneusleikkaustensa merkeissä.

41-vuotias Shauna on kohennellut ulkomuotoaan lukuisin leikkauksin. Neitokainen on varsin kunnianhimoinen rusketuksensa suhteen, ja hän onkin viettänyt kesällä tunteja auringossa. Genevessä lomaillut nainen otti äskettäin uima-altaalla aurinkoa seksikkäissä bikineissä.

Shauna Sand on viime aikoina kuvannut käsikirjoitettua ranskalaista Hollywood Girls -televisio-ohjelmaa. Ohjelma on edennyt kolmannelle tuotantokaudelleen. Neito on ollut sarjan kastissa vuodesta 2012 lähtien.