Charlie Sheen etsi Loch Nessin hirviötä – viskipullon kanssa järvellä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijä Charlie Sheen tunnetaan elokuvauransa lisäksi menevästä elämäntyylistä, jota hän harjoittaa esimerkiksi alkoholin, huumeiden ja maksullisten naisten parissa. Taannoin hänen kerrottiin kohentaneen elämäntapojaan muuttamalla ruokailutottumuksiaan ja harrastamalla kuntoilua.

Nyt Sheen on suunnannut Skotlantiin. TMZ-sivusto uutisoi, että Sheen lähti maahan viime viikolla etsimään kuuluisaa Loch Nessin hirviötä. Kyseessä ei kuitenkaan ollut mikään pitkä ekskursio, sillä herran seikkailu kesti ainoastaan yhden päivän. Sivuston tietojen mukaan Sheenin päätös lähteä Skotlantiin tehtiin hyvin pikaisesti.

Nopea lähtö onnistui kuitenkin ongelmitta tähden yksityisen lentokoneen avulla. Sheen ei lähtenyt metsästämään kuuluisaa satuolentoa yksin, vaan näyttelijä otti mukaan kaverinsa Todd Zeilen ja Brian Pekkin. Kolmikon kerrotaan vuokranneen linnan ja veneen seikkailuaan varten.

Viskipullon kanssa järvelle lähteneet kaverukset eivät kuitenkaan sivuston tietojen mukaan nähneet edes vilausta Loch Nessin hirviöstä. Taru hirviöstä on liikkunut jo vuosikymmeniä, mutta todisteet otuksen olemassaolosta ovat jääneet hatariksi. Italialainen geologi Luigi Piccardi väitti taannoin, että kuuluisa hirviö olisi vain geologisesta ilmiöstä johtuva pinnalle karannut kuplakasa.