Haluaisitko autoilla Venäjällä? Tämä kolarivideo voi muuttaa mielesi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Venäjän tieliikenteessä voi tunnetusti sattua aivan mitä tahansa, ja osin siitä syystä yhä useammat autoilijat ovat asentaneet autoihinsa kojelautakameran. Nyt Road Fail -sivusto on tehnyt koostevideon, jossa nähdään venäläisten kojelautakameroiden tallentamia kuorma-autokolareita.

kolarivideo16062012

Koosteessa muun muassa nähdään useammankin kerran, kuinka hurjalta kuorma-autosta irtoava rengas voi näyttää. Kuorma-autojen kuljettavat myös monesti ohjaavat ajoneuvonsa suoraan muita autoilijoita päin. Nähdäänpä koosteessa myös tilanne, jossa kuorma-auto töytäisee suojatiellä kävellyttä miestä.

Mies kuitenkin nousee ylös ja jatkaa vahingoittumattomana matkaansa. Suomalaisillekin autoilijoille valitettavan tutuksi tulleet talvikelit aiheuttavat myös venäläisautoilijoille päänvaivaa. Videolla nähdään monta kertaa, kuinka rajulta jäisellä tiellä kohti liukuva kuorma-auto näyttää.