Koripallotähti purki raivoaan paparazzin omaisuuteen – katso kuvat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

28-vuotiaan Khloe Kardashianin avioliiton kerrotaan ajautuneen karille. Neitokaisen aviomiehen Lamar Odomin väitetään pettäneen tätä yli vuoden kestäneen salasuhteen merkeissä. Suhteen toisen osapuolen väitetään olevan stripparina työskentelevä Jennifer Richardson.

Khloen on sittemmin uutisoitu olevan raivoissaan väitteistä, jotka ovat hänen mukaansa täyttä valhetta. Nyt kaunottaren koripalloilija-aviomies on osoittanut tilanteen käyvän hänenkin hermoilleen raivostumalla kotikadulleen pysäköineelle paparazzille. TMZ uutisoi, kuinka Odom repi kuvaajan varusteet tämän autosta ja paiskasi ne kadulle.

Tämän jälkeen realitykaunottaren aviomiehen kerrotaan kävelleen kadun toiselle puolelle ja lyöneen toisen kuvaajan autoa metallitangolla. Riehumisensa jälkeen Odom siivosi hajottamansa tavarat kadulta, vei ne autoonsa ja tervehti ystävällisesti paikalla ollutta faniaan.

Khloe on kommentoinut tapahtumia Twitterissä kirjoittamalla, että paparazzi oli livahtanut heidän aidatulle asuinalueellensa ilman lupaa. Neitokainen seisoo täysin miehensä tekojen takana haukkuen paparazzit maan rakoon. Pariskunta on kiistänyt kiivaasti lähiaikoina velloneet pettämishuhut.