Mainos liian seksikäs? Keskittyy surffikaunottaren timmiin peppuun

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vaatemerkkien mainostuskeinot nojaavat usein seksikkäisiin malleihin. Nyt verkossa kuohuttaa erään urheiluvaatemerkin mainos, jossa keskitytään urheilun sijaan videota tähdittävän urheilijan muotoihin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Surffaukseen suunnattuja vaatteita myyvä Roxy julkaisi mainoksen teaser-version YouTubessa pari viikkoa sitten. Videolla nähdään upea vaalea kaunotar, joka esittelee timmiä kehoansa pienissä shortseissa ja valkoisessa kauluspaidassa. Huffington Post -lehti uutisoi, kuinka videon neitokainen on sittemmin paljastunut Stephanie Gilmoreksi.

Surffiammattilainen on voittanut uransa aikana viisi maailmanmestaruutta. Tämä ei kuitenkaan käy ilmi mainoksessa, vaan video päättyy ennen kuin kaunotar edes alkaa surffaamaan. Esimerkiksi Roxyn Facebook-sivut ovat täyttyneet ihmettelevistä kommenteista.

– Arvatkaa minkä merkin bikiniä, rash guardia tai asusteita en aio valita tänä vuonna? Vihje: Se on merkki, joka julkaisi äskettäin ylettömän typerän ja seksistisen videon…, eräs käyttäjä kirjoittaa Facebookissa.