Mallikaunottaresta perheenäiti – säväyttää edelleen bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen mallikaunotar Ilary Blasi ei ole vielä onnistunut nousemaan mallimaailman kärkikaartiin, mutta kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti. Erittäin monipuolisen uran tehnyt kohukaunotar voi hyvinkin saada pian myös kansainvälistä huomiota.

Parhaillaan saapasmaan kaunotar lomailee Sabaudian rannoilla yhdessä lastensa Christianin ja Chantalin kanssa. Tuoreet kuvat osoittavat, että Blasi on edelleen huippukunnossa perheenlisäyksistään huolimatta. Poikaystävä Francesco Totti ei ollut tällä kertaa mukana.

31-vuotias italialainen malli Ilary Blasi aloitti julkisen uransa jo kolmevuotiaana, jolloin hän näytteli ensimmäisessä televisiomainoksessaan. Viisivuotiaana vuorossa oli jo ensimmäinen rooli elokuvassa David & David. 17-vuotiaana hän osallistui Miss Italia -kisoihin. 20-vuotiaana malliura käynnistyi alastonkuvilla ja jatkui lopulta muotinäytösten catwalkeille. Blasi avioitui vuonna 2005 jalkapallotähti Francesco Tottin kanssa.