Seksipuisto vetää kävijöitä Etelä-Koreassa

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etelä-Korea on kiinnostava matkakohde jo pelkästään maan vaihderikkaan historian vuoksi. Nyt kuitenkin maahan matkaaville on luvassa erotiikkapitoista huvia, sillä Jeju Loveland -niminen puisto tarjoaa kävijöilleen 140 seksististä patsasta katsottavaksi ja kähmittäväksi.

Kuva: Dofiga.net
Kuva: Dofiga.net

Tässä museossa saa katsoa ja koskea. Jeju-saarella sijaitseva Loveland on yli 18-vuotiaille tarkoitettu eroottisilla patsailla täytetty puisto. Puisto avattiin jo vuonna 2004 taideopiskelijoiden toimesta, mutta houkuttelee nyt lisää vieraita verkkoon julkaistuilla kuvilla.

Eniten saarella vierailee kuherruskuukauttaan viettäviä pariskuntia. Alueella on puiston lisäksi myös kauniita rantoja ja vuoria. Etelä-Koreassa sijaitsee myös toinen omituinen puisto, nimittäin vessa-aiheinen patsaspuisto, Kotaku-sivusto uutisoi.