Oksettava kasvohoito – kestäisitkö sinä tällaista piinaa?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kauneushoidon parissa ollaan yleensä erittäin innokkaita kokeilemaan uusia keinoja elinvoimaisuuden ja nuorekkuuden säilyttämiseksi. Nyt erään japanilaisen kauneusklinikan uutuushoito on herättänyt hämmästystä sen erikoisuuden takia.

Tokiolaisessa Clinical Salon -kauneushoitolassa tarjottava kasvohoito perustuu nimittäin etanoiden parantavaan voimaan. The Telegraph -lehti uutisoi, että hoidossa asiakkaisen kasvoille asetetaan etanoita, jotka sitten matelevat ympäriinsä jättäen jälkeensä erittämäänsä limaa. Tämän liman uskotaan ylläpitävän ihon kosteutta, vähentävän tulehduksia ja poistavan kuollutta ihoa.

Etanoiden limassa kerrotaan olevan erilaisia proteiineja, antioksidantteja ja hyaluronihappoa, joilla on kaikilla terveyttä edistäviä vaikutuksia. Kauneusklinikalla on tällä hetkellä käytössään viisi etanaa, joille syötetään luomukasviksia. Tunnin kestävä, Celebrity Escargot Course -nimellä myytävä etanahoito maksaa 186 euroa.