Hissimatkustajia odotti jymy-yllätys – piilotettu kamera tallensi tulokset

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Täydessä hississä oleminen on todennäköisesti harvan käsitys hyvin vietetystä hetkestä. Nyt SoulPancake-ryhmä on suorittanut tempauksen, joka saa varmasti hymyn kenen tahansa kasvoille. Ryhmä päätti tehdä tavallisesta hissimatkasta astetta mukavamman kokemuksen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

SoulPancake vaihtoi nimittäin hisseissä usein soivan taustamusiikin elävään musiikkiin. Ryhmä värväsi muusikot Aijian, J Ryan Kernin ja Josh Nybackin soittamaan ja laulamaan hississä. Lopputulos on riemastuttava video siitä, miten pienet asiat voivat piristää päivää kuin päivää.

Hissiin astuneista ihmisistä moni on aluksi hämillään hississä yhtäkkiä alkaneesta musisoinnista. Tilanne saa kuitenkin hissimatkustajat nauramaan. Moni ryhtyy jopa tanssimaan ja joraamaan muusikoiden kanssa matkansa aikana.