Jennifer Lopezin ura ei alkanut suotuisasti: ”Olin koditon”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Supertähti Jennifer Lopez lukeutuu viime vuosikymmenen suosituimpiin laulajiin. Kaunotar on myös tehnyt kattavaa uraa näyttelijänä. Latinotähden omaisuuden on arvioitu olevan noin 250 miljoonaa dollaria. Nyt Jennifer on tehnyt yllättävän paljastuksen menneisyydestään.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

43-vuotias kaunotar on paljastanut W-lehden haastattelussa olleensa nuorempana koditon. Lopez kertoo lehdelle, että hän ajautui 18-vuotiaana riitoihin äitinsä Guadalupe Rodriguezin kanssa uravalintojensa johdosta. Megatähden äiti oli halunnut tyttärensä lähtevän opiskelemaan, mutta tämä valitsi koulun sijaan tanssijan uran.

– Aloin nukkumaan tanssistudion sohvalla. Olin koditon, mutta minä kerroin hänelle ”Minun on tehtävä tämä”, Jennifer Lopez selittää kiistastaan äitinsä kanssa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Riski kannatti, sillä latinokaunotar sai muutamaa kuukautta myöhemmin Euroopasta töitä tanssijana. Lopezin ura lähti seuraavan vuoden aikana nousukiitoon. New Yorkin Bronxista kotoisin laulajatar kertoo lehdelle, että hänellä oli aluksi ongelmia totutella Hollywoodiin elämäntapana.

Musiikkimaailman menestyneimpien laulajatähtien joukkoon lukeutuva Jennifer Lopez erosi taannoin aviomiehestään Marc Anthonystä seitsemän vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Entisellä pariskunnalla on kaksoset Emme ja Maximilian, jotka syntyivät vuonna 2008. Kaunotar on seurustellut vuoden 2011 lokakuusta asti entisen taustatanssijansa Casper Smartin kanssa.