Tässä se nyt on: Whitney Houstonin näyttävä hautakivi paljastettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Whitney Houston menehtyi taannoin epäselvissä olosuhteissa, kun hänet löydettiin kuolleena hotellihuoneensa kylpyammeesta. Viralliseksi kuolinsyyksi ilmoitettiin hukkuminen ja sydänkohtaus, mutta sittemmin naisen huhuttiin joutuneen murhatuksi huumevelkojen takia.

Nyt supertähden hautakivi on paljastettu Fairview-hautausmaalla New Jerseyssä. Näyttävässä vaaleanpunaisessa sydämenmuotoisessa hautakivessä lukevat Houstonin lempinimeen viittaava ”The Voice” ja jättihittiin viittaava ”I Will Always Love You”. Whitney on haudattu isänsä viereen.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Monet ovat syyttäneet Whitney Houstonin ex-aviomiestä Bobby Brownia laulajattaren huumeongelmista. Jotkut uskovat juhlimista rakastavan Bobby Brownin olleen suurin syy poptähden vakavaan huumeriippuvuuteen. Taannoin julkaistun paljastuskirjan mukaan Whitney Houston käytti kuitenkin runsaasti kokaiinia jo 80-luvun lopulla ennen kuin hän oli edes tavannut Bobby Brownin.

Whitney Houstonin kuoleman jälkeen selvisi, että hukkumisen sijaan laulajatar kiehui hengiltä. Kylpyveden lämpötila oli 34 astetta vielä viisi tuntia menehtymien jälkeen. Siten veden lämpötila oli jopa 66 astetta Houstonin kuolinhetkellä. Yksityisetsivä Paul Hueblin mukaan kaksi tuntematonta henkilöä tunkeutuivat poptähden hotellihuoneeseen ja murhasivat hänet huumevelkojen takia. Velkojen uskotaan olleen yhteensä peräti 1,5 miljoonaa dollaria.