Katie Price joutuu pitämään keittiönsä oven lukossa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittiläinen julkkispovipommi Katie Price suuttui vastikään häntä palvelleelle solariumin työntekijälle, koska häntä ei raskauden takia päästetty solariumiin. Nyt neitokainen on paljastanut yksityiskohtia elämästään kehitysvammaisen Harvey-poikansa kanssa.

Katie Price selittää The Sun -lehdelle, kuinka 11-vuotias Harvey ei osaa tulkita, milloin hän on todella nälkäinen. Tämä on johtanut ahmimiseen. Julkkisneitokainen on jopa joutunut lukitsemaan keittiönsä oven, jotta Harvey ei pääsisi käsiksi talossa olevaan ruokaan.

– Se on välillä todella raskasta. Meidän on ollut pakko lukita keittiön ovi, koska Harvey ei tiedä milloin hän on täynnä ja hän on epätoivoinen päästäkseen kiinni ruokiin, Katie Price selittää The Sunille.

Julkkispovipommi selittää lehdelle, kuinka muun muassa autismista ja näkövammoista kärsivä Harvey saattaa alkaa riehumaan lukitun keittiönoven johdosta. Kolmen lapsen äiti kertoo olevansa kiitollinen aviomiehestään Kieranista, joka auttaa häntä lasten kanssa. Katie Price odottaa parhaillaan neljättä lastaan.

Neitokainen kertoi taannoin olevansa tämän odotuksen aikana isompi kuin koskaan ennen. Povipommin jättimaha onkin ikuistettu paparazzikuviin raskauden aikana. Hän kertoo tietävänsä lapsen sukupuolen, mutta ei aio paljastaa sitä kenellekkään ennen pienokaisen syntymää.