Liikennepoliisit tappelivat keskenään risteyksessä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suurissa risteyksissä voi maailmalla nähdä liikennettä ohjaavia liikennepoliiseja. Nyt otsikoihin on päätynyt kaksi kiinalaista naispuolista liikennepoliisia, joiden väliset erimielisyydet kulminoituivat keskellä erittäin vilkasta risteystä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Video kissatappelusta on nyt päätynyt nettiin. Liikennepoliisien välienselvittely sattui Tangshanin kaupungissa Hebein provinssissa. Tapauksesta tallennetulla videolla nähdään, että naiset muun muassa tönivät toisiaan, kiskovat hiuksia ja lyövät toisiaan nyrkeillä päähän. Tilanne saatiin rauhoittumaan vasta siinä vaiheessa, kun paikalle saapunut kolmas liikennepoliisi meni riitapukarien väliin.

People’s Daily -lehti uutisoi, että videota tähdittävät naiset on erotettu viroistaan. Paikallisen poliisin julkaisemassa tiedotteessa tappelu tuomittiin täysin. Sillä kerrotaan olleen ”erittäin huonoja vaikutuksia”.