Poliisit juhlivat läksiäisiä rikospaikalla – asukkaat paniikissa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Eläkkeelle lähtemisen yhteydessä järjestetään usein juhlia, joissa juhlistetaan työuran kunniakasta päättymistä. Nyt eräät eläköitymistä juhlistaneet kekkerit ovat saaneet ilon tunteiden lisäksi aikaan myös pahennusta. Juhlien kohteena oli eläkkeelle lähtevä poliisi.

Lincolnshiressä Isossa-Britanniassa asuva Stuart Brotherton työskenteli poliisina viimeiset 30 vuotta. Poliisimies jäi taannoin eläkkeelle, ja hänen työkaverinsa ja ystävänsä päättivät järjestää hänen kunniakseen juhlat paikallisessa pubissa, Telegraph-lehti kertoo. Illanistujaisten teemaksi valittiin rikospaikka, ja koko pubi koristeltiin sen mukaisesti rikospaikaksi.

Pubin omistaja Pete Williams jopa piirsi pubinsa ulkopuolelle liidulla ruumiin ääriviivat, sotki paikat ketsupilla ja toi paikalle kukkia valevainajan muistamista varten. Hyväntahtoinen ele sai kuitenkin aikaan melkoisen mekkalan paikallisten keskuudessa. Ohi menneet ihmiset olivat luulleet, että paikalla on todella sattunut vakava rikos.

Kylän asukkaat soittelivat paniikissa pubiin yrittäen saada selville, mitä siellä on oikein tapahtunut. Suurimman osan paikallisista kerrotaan ottaneen tapauksen huumorilla. Lehden mukaan pieni vähemmistö alueen asukkaista kuitenkin järkyttyi ”rikospaikan” näkemisestä, eivätkä he pitäneet tempausta lainkaan viihdyttävänä.