Prinssi Harry näpäytti rockveteraania: ”Näpit irti tytöstäni!”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Prinssi William avioitui pitkäaikaisen kihlattunsa Kate Middletonin kanssa pari vuotta sitten ja heidän ensimmäisen lapsensa on määrä syntyä tässä kuussa. Uuden kuninkaallisen saapuminen on vienyt huomiota silloin tällöin otsikoissa viihtyvältä prinssi Harryltä.

Nyt bileprinssinäkin tunnettu Harry on kuitenkin jälleen julkisuuden valokeilassa. Tällä kertaa otsikoiden takana on miehen tuore tyttöystävä Cressida Bonas. Legendaarisen The Rolling Stones -yhtyeen kitaristi Ronnie Wood on nimittäin paljastanut, kuinka hän kohtasi prinssin ja tämän näyttävän tyttöystävän Glastonburyn festivaalin takahuoneessa.

– Hän sanoi että on hienoa nähdä minua jälleen, ja sitten hän esitteli minut tytölleen. Annoin hänelle halin, ja Harry sanoi että ”Oi, näpit irti tytöstäni!”, Ronnie Wood selittää Female First -sivustolle.

Kitaristin mukaan prinssin kommentti oli kuitenkin vain huumoria. Harry juhli festivaalin vip-tiloissa Sir Mick Jaggerin ja Charlie Wattsin kanssa. Juhlimisesta pitävän kuninkaallisen kerrotaan myös pistäneen tanssiksi huippumalli Kate Mossin kanssa, Female First -sivusto uutisoi.