Tom Cruise yllätti opiskelijat – eivät olleet uskoa silmiään

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hollywoodin supertähti Tom Cruise tunnetaan myös skientologia-kirkon jäsenenä. Salamyhkäisyydestään tunnetun uskonnon väitetään ajaneen tähden parisuhteista useammankin karille. Äskettäin Cruise paljasti haavailevansa oikeasta avaruusmatkasta.

Nyt mies on otsikoissa yllätettyään Joanne Baron/D.W. Brown Studio -koulun oppilaat toden teolla. Supertähti oli saapunut yllättäen miamilaiskoulun valmistujaisiin. Cruise piti valmistujaisseremoniassa kannustavan puheen, jossa hän kertoi oppilaille omista vuosistaan aloittelevana näyttelijänä, The Sun -lehti uutisoi.

Paikalla olleiden mukaan 51-vuotias näyttelijä piti erittäin inspiroivan puheen. Cruisen kerrotaan sanoneen näyttelijänaluille, ettei näiden kannata ryhtyä diivailemaan saavutettuaan suosiota. Näyttelijä oli myös neuvonut, että kuvauspaikalla kannattaa ottaa kontaktia mahdollisimman moneen kuvausryhmän jäseneen asuntovaunussa makoilun sijaan.

– Hän puhui siitä kuinka kannattaa olla niin valmistautunut kuin mahdollista, ja että voit olla riippuvainen ainoastaan itsestäsi, paikalla ollut opiskelija kertoo The Sunille.

Tom Cruisen ja Katie Holmesin taannoinen avioero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti viime kesänä hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.