Fergie vaihtaa nimensä – artistinimestä tulee virallinen nimi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

The Black Eyed Peas -yhtyeen laulajatar Fergie on tullut musiikkiuransa lisäksi tunnetuksi näyttelijä Josh Duhamelin vaimona. Viime aikoina pariskunta on ollut otsikoissa tulevan perheenlisäyksensä johdosta. Vauva on pariskunnan ensimmäinen lapsi.

Fergie-nimellä julkisuudessa esiintyvä neitokainen on oikealta nimeltään Stacy Ann Ferguson. Nyt kaunotar haluaa tehdä esiintymisnimestään virallisen, sillä laulajatar on The Sun -lehden mukaan vaihtamassa nimeään. Vaalean kaunottaren virallinen nimi tulee vaihdoksen jälkeen olemaan Fergie Duhamel.

Fergie on ollut naimisissa näyttelijä Josh Duhamelin kanssa neljä vuotta. Neitokaisen asianajajan mukaan nimenvaihdoksen johdosta nainen tullaan tuntemaan nimellä, jota hän on käyttänyt ammatissaan jo vuosien ajan. Jotta nimenvaihdos olisi virallinen, tulee Fergien julkaista asiasta ilmoitus paikallisessa sanomalehdessä neljän viikon ajan.

Fergie herätti julkisuudessa huhuja raskaudesta jo ennen uutisen vahvistamista, kun hän ilmestyi Safe Haven -elokuvan ensi-iltaan mustassa löysässä mekossa. Laulajatar puhui äskettäin haastattelussa hänen miehensä Josh Duhamelin väitetystä seksiskandaalista. Vuonna 2009 tähteä syytettiin vaimonsa pettämisestä stripparin kanssa. Fergien mukaan kohu vain vahvisti parin liittoa.