The Voice menettää supertähden – haluaa keskittyä musiikkiuraansa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittilaulajatar Jessie J ajoi äskettäin päänsä kaljuksi hyväntekeväisyystempauksessa. Sittemmin hän on muun muassa esiintynyt vähäpukeisena WILD-kappaleensa musiikkivideolla. Laulajatar on myös tullut tunnetuksi Ison-Britannian The Voice -ohjelman tuomarina.

Nyt Jessie J on paljastanut jättävänsä ohjelman taakseen. Twitterissä ilmoituksensa tehnyt kaunotar selittää, että lähdön syy on hänen uusi levynsä. Neitokainen ei anna minkään muun mennä levynsä edelle.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Olen rakastanut aikaani The Voicessa, ja toivon että kaikki näkivät ja tietävät miten intohimoisesti suhtauduin ohjelmaan. En kuitenkaan malta odottaa levyni promoamista ympäri maailmaa, ja sen on tultava kaiken muun edelle, Jessie J kirjoittaa Twitterissä.

Laulajatar kertoo kuitenkin toivovansa, että voisi vielä tulevaisuudessa olla jollain tavalla osallisena kyseisessä ohjelmassa. Jessie J:n lähtö herättää kysymyksen siitä, ketkä jäävät The Voicen tuomaripaneeliin ensi kaudelle. Tällä hetkellä tuomareina ovat Tom Jones, Danny O’Donoghue ja will.i.am. Ohjelmaa tuottavan BBC:n Mark Linsey on kommentoinut tilannetta sanomalla, että laulajattaren lähteminen on valitettavaa, Daily Mail -lehti uutisoi.