Kukkulan kuningas -tähti kuoli – Hollywood suree

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vuosina 1997 – 2010 tehty Kukkulan kuningas -animaatiosarja on tullut suomalaiskatsojille tutuksi Sub-kanavalla. Animaatiosarjassa seurattiin Hank Hillin perheen elämää ja toilailuja. Nyt sarjan ääninäyttelijöihin lukeutunut Dennis Burkley on menehtynyt 67-vuotiaana.

Kukkulan kuningas -sarjan rehtori Mossin ääniroolissa tutuksi tullut Burkley menehtyi nukkuessaan viime sunnuntaina, Daily Mail -lehti uutisoi. Näyttelijä oli vähän aikaa sitten kertonut julkisuudessa, kuinka hänellä on ollut terveysongelmia. Miehen tarkkaa kuolinsyytä ei olla kerrottu julkisuuteen.

Amerikkalaisnäyttelijä tullaan muistamaan Kukkulan kuningas -sarjan lisäksi työstään Kovan onnen kundi ja The Dukes of Hazzard -televisiosarjojen parissa. Kattavan uran tehnyt mies tähditti myös muun muassa Tin Cup, Repetition ja Keep Your Distance -elokuvia. Miestä jäävät kaipaamaan Laura-vaimon lisäksi Shannan ja Shawn -nimiset lapset.