Brad Pittin sijaisnäyttelijälle maksettiin naurettavaa palkkaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen näyttelijä Brad Pitt tähdittää ensi-iltansa juuri saanutta World War Z -elokuvaa. Mies kertoi taannoin, että hän ei ryhtyisi sankarilliseksi maailmanlopun koittaessa, vaan järjestäisi sen sijaan hyvät bileet.

Nyt miehen sijaisnäyttelijänä World War Z -elokuvassa toiminut mies on astunut julkisuuteen. David Paterson -niminen mies kertoo Daily Mirror lehdelle, että hän työskenteli elokuvan parissa yhden, 18 tuntia kestäneen kuvauspäivän ajan. Paterson ei kuitenkaan lyönyt rahoiksi rankan kuvauspäivän myötä.

Miehelle nimittäin maksettiin palkkaa vain 80 puntaa, eli 92,95 euroa. Brad Pitt sen sijaan nappaa zombieseikkailusta yhdeksän miljoonan euron korvauksen. Paterson kertoo lehdelle, ettei hän kuitenkaan ole katkera summan pienuudesta.

– Minulle maksettiin 80 puntaa, mutta sillä ei ollut mitään tekemistä rahan kanssa. En ole erityisen hermostunut siitä. Tein sen kokemuksen takia. Jos sinua pyydetään tekemään jotain tuollaista niin et oikeastaan voi sanoa ei, David Paterson selittää Daily Mirrorille.