Tähden kuolema sekoitti Glee-sarjan tekemisen – studio ryhtyi toimenpiteisiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suositun Glee-nuorisosarjan näyttelijätähti Cory Monteith löydettiin äskettäin kuolleena hotellihuoneestaan Vancouverista, Kanadasta. Tähden kuolinsyyksi on varmistanut heroiinin ja alkoholin yhdistelmä. Näyttelijän menehtyminen on järkyttänyt Hollywoodia toden teolla.

Riippuvuuksiensa kanssa vuosia kamppailleen Monteithin kuolema on luonnollisesti tuomassa muutoksia Glee-sarjaan. Ohjelman kirjoittajien kerrotaan kokoontuneen kriisipalaverin merkeissä keskustelemaan siitä, miten tähden yllättävää kuolemaa käsitellään sarjassa, E! Online uutisoi. Suosikkiohjelmaa ei siis missään nimessä olla peruuttamassa.

Sivuston lähteiden mukaan ohjelman tuottajat ovat alkaneet etsimään sarjaan kahta uutta näyttelijää. Toinen uusista hahmoista tulee olemaan parikymppinen Jenny, joka tullaan näkemään jo ensi tuotantokauden toisessa jaksossa. Molempien uusien roolien kerrotaan vaativan laulamista.

Vain 31-vuotiaan Monteithin kuolema on järkyttänyt Glee-faneja ympäri maailmaa. Päihteiden kanssa kamppaillut kanadalaisnäyttelijä oli ollut viimeksi vieroituksessa vain tämän vuoden keväänä. Miehen perheelle ja tyttöystävälle Lea Michelelle on sittemmin järjestetty katselutilaisuus, jonka jälkeen Monteith tuhkattiin, TMZ kertoo.