Oasis-rokkarilla salattu lapsi? Nainen vaatii miljoonien korvauksia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittibändi Oasis oli ennen hajoamistaan yksi 1990-luvun menestyneimmistä rock-kokoonpanoista. Yhtyeen entinen laulaja Liam Gallagher muistetaan muun muassa takavuosien päihdesekoiluistaan ja lukuisista villeistä tempauksista.

Nyt muusikko on noussut otsikoihin hieman erikoisemman tapauksen johdosta. Newyorkilainen nainen on nimittän haastanut Gallagherin oikeuteen vaatien muusikolta kolmen miljoonan dollarin korvauksia. Naisen mukaan muusikko on hänen lapsensa isä, The New York Post -lehti uutisoi.

Nimettömänä pysyttelevän naisen mukaan lapsi syntyi salasuhteen seurauksena alle vuosi sitten. Tilanne voi muodostua tukalaksi rock-tähden kannalta, sillä tämä on ollut naimisissa All Saints -laulajatar Nicole Appletonin kanssa vuodesta 2008 lähtien. Lehden tietojen mukaan kanteen nostanut nainen on valmis dna-testeihin lapsen vanhempien henkilöllisyyksien varmistamiseksi.

Amerikkalaisnainen vaatii Gallagheria osallistumaan lapsen elatuskustannuksiin. Muusikkomiehellä on jo ennestään kolme lasta. Rock-tähden edustaja on sanonut Daily Mail -lehdelle, etteivät he aio kommentoida huhupuheita.

Miehen Beady Eye -yhtye julkaisi äskettäin uuden BE-albuminsa. Liam Gallagher perusti Beady Eye -yhtyeen Oasiksen hajottua muiden bändin jäsenten kanssa. Rokkari keskittyy nykyään lähinnä perhe-elämään ja keikkailuun, vaikka onnistuukin silloin tällöin kohauttamaan räväkillä lausunnoillaan.