Näin 20- ja 30-vuotiaat naiset eroavat toisistaan – osuva video nettiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Ikävuosien lisääntyessä moni alkaa kaipaamaan nuoruudensa villejä vuosia. Vanhemmiten kiinnostuksen kohteet alkavat kuitenkin usein muuttumaan. Nyt YouTube-sivustolle on ladattu video, jossa esitellään humoristisella tavalla 20 ja 30 -vuotiaiden neitokaisten eroja.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla kuvataan tyypillistä naisten iltaa. Nuoremmat kaunottaret aloittavat juhlimisen iltaseitsemältä, kun 30-vuotiaat naiset vasta miettivät vastahakoisesti ulos lähtemistä. 20 ikävuoden paikkeilla olevat kaverukset lähtevät innoissaan juhlimaan ja etsimään itselleen seuraa. Vanhemmat neitokaiset sen sijaan valittavat klubilla soivan musiikin olevan liian kovalla keskustelemista varten.

Huumorivideossa nähdään myös miten erilaisesti 20- ja 30-vuotiaiden naisten illat saattavat päättyä. YouTube-videon on kirjoittanut Liz Benham, Deanna McDonald, Erin Schwanitz ja Marissa Madsen. Sen on ohjannut Tiffany Demarco.