Kuolleen Glee-komistuksen viimeinen videoviesti: ”Pysy poissa ongelmista”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suositun Glee-nuorisosarjan näyttelijätähti Cory Monteith kuoli vastikään hotellihuoneessaan Vancouverissa. Tähden kuolinsyyksi on varmistanut heroiinin ja alkoholin yhdistelmä. Nyt verkossa on julkaistu miehen viimeiset julkisesti esittämät sanat.

Video on kuvattu 6. heinäkuuta, jolloin Cory oli lentokoneessa matkalla kotikaupunkiinsa Vancouveriin, jossa hän kirjoittautui sisään Fairmont Pacific Rim -hotelliin. Monteith antoi Sheila-lentoemännän poikaystävän Mallory-tyttärelle vinkkejä ja otti puheessaan huolehtivan isoveljen äänensävyn, Global News uutisoi. Seitsemän päivää myöhemmin mies löytyi kuolleena.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

– Hei Mallory, Olen Cory. Olen Sheilan ystävä. Halusin vain nauhoittaa tämän videon ja sanoa, että pysy poissa ongelmista ja pysy koulussa, kertoi Cory Monteith YouTube-videolla.

31-vuotiaan Monteithin kuolema on järkyttänyt Glee-faneja ympäri maailmaa. Päihteiden kanssa kamppaillut kanadalaisnäyttelijä oli ollut viimeksi vieroituksessa vain tämän vuoden keväänä. Miehen perheelle ja tyttöystävälle Lea Michelelle on sittemmin järjestetty katselutilaisuus, jonka jälkeen Monteith tuhkattiin.