Gandalf onkin elossa! Naisen hulvaton reaktio tallentui videolle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Uudessa-Seelannissa kuvattu Taru sormusten herrasta -fantasiaelokuvatrilogia oli aikoinaan valtava yleisömenestys. Elokuvat ovat saaneet 17 Oscar-palkintoa ja ne ovat tuottaneet yhteensä yli kaksi miljardia dollaria.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräs nainen on kokenut elämänsä yllätyksen katsoessaan elokuvatrilogian toista osaa eli Kaksi tornia -elokuvaa. Neitokainen oli onnistunut olemaan pimennossa vuonna 2002 ilmestyneen elokuvan juonesta kaikki nämä vuodet. Siksi nainen hämmästyy ilahduttavan eläväisesti huomatessaan, että Gandalf-hahmo ei kuollutkaan elokuvasarjan ensimmäisessä osassa.

YouTube-videolla nähdään, kun neitokainen alkaa hämmästelemään onko ruudussa näkyvä velho Saruman. Kun nainen tajuaa kyseessä olevan Gandalf, alkaa hän kiljumaan täyttä kurkkua. Neitokainen on vilpittömästi onnellinen siitä, että fiktiivinen hahmo ei loppujen lopuksi ollutkaan kuollut.

– Minä tiesin sen! Minä tiesin sen! Luojan kiitos, nainen huutaa onnessaan kohtauksen nähtyään.