Family Guy ja Simpsonit tapaavat toisensa erikoisjaksossa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suomessakin nähtävä animaatiosarja Family Guy tunnetaan erityisesti roisista huumoristaan, joka on toistuvasti suututtanut eri tahoja Yhdysvalloissa. Supersuosittu sarja on vuosien varrella saanut myös kritiikkiä samankaltaisuudestaan Simpsonit-sarjaan.

Nyt animaatiosarjat kuitenkin katkaisevat siivet niiltä huhuilta, joiden mukaan sarjojen välillä olisi jonkinasteista vihamielisyyttä. Fox-kanavan suosikkisarjat aikovat nimittäin yhdistää voimansa. TVLine-sivusto uutisoi, että Family Guy -sarjassa tullaan näkemään jakso, jossa Griffinien perhe tapaa Simpsonit Springfieldissä.

Rajoja rikkova jakso tullaan näkemään ensi vuoden syksynä. Sivuston mukaan jaksossa Homer ja Peter ystävystyvät, Stewie haltioituu Bartin kujeilusta ja Lisa ottaa tehtäväkseen löytää Megin piilevät taidot. Margen ja Louisin kerrotaan myös löytävän toisistaan sydänystävät.

Supersuosittujen sarjojen välillä on ollut kireyttä joidenkin vuosien ajan. Family Guy -sarjalle ollaan naureskeltu useissa Simpsonit-jaksoissa, joissa Seth MacFarlanen luoman sarjan vihjaillaan syyllistyneen plagiointiin. Simpsonien kirjoittaja-tuottaja Al Jean on sanonut, että Family Guyn ”pitäisi olla omaperäisempi”.