Kate Upton rintavana kuvauksissa – Cameron mukana bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikaunotar Kate Upton toteutti vastikään monien miesfaniensa unelman oleilemalla yläosattomissa lomallaan. Mallineidon paljaat rinnat ikuistettiin seksikkäisiin paparazzikuviin, jotka päätyivät moniin lehtiin. Nyt bikinit ovat pysyneet paikoillaan.

21-vuotias Kate nähdään nimittäin eilen Bahamalla ikuistetuissa paparazzikuvissa, joissa hän nautiskelee auringosta bikineissä The Other Woman -elokuvan kuvauksissa. Mukana oli myös hänen vastanäyttelijänsä Cameron Diaz.

Kate Uptonin on kerrottu aiemmin kokeneen romanttisia suhinoita baseball-pelaaja Justin Verlanderin ja hip hop -moguli P. Diddyn kanssa. Tällä hetkellä neito deittailee Tanssii tähtien kanssa -ohjelman ammattitanssija Maksim Chmerkovskiyta, johon hän tutustui parin yhteisten ystävien kautta.