50 Cent raivostui pojalleen: ”Minulla ei ole enää poikaa”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Muun muassa In Da Club ja Candy Shop -kappaleista tunnettu 50 Cent on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta. Mies nousi tällä viikolla otsikoihin hänen ex-seurustelukumppaninsa talolla tapahtuneen välikohtauksen johdosta.

50 Cent aiheuttaa parhaillaan pahennusta haukuttuaan 16-vuotiasta Marquise-poikaansa tekstiviestien välityksellä. Radar Online -sivuston mukaan riita sai alkunsa siitä, kun rap-artisti yritti vierailla poikansa luona. Marquise ei kuitenkaan ollut tullut avaamaan isälleen ovea.

Tästä seurasi raivoisaa tekstiviestien lähettelyä, jonka aikana muusikko esimerkiksi selittää, kuinka hänellä ei enää ole poikaa. 50 Cent myös sanoo poikaansa ”v**un tyhmäksi” ja ”p**kapääksi”.

– Kerro äidillesi että hän on voittanut. Hänellä on sinut ja minä teen toisen. En halua olla missään tekemisissä kanssasi. Älä enää koskaan tekstaa minulle, 50 Cent kirjoittaa viestissään pojalleen.

Marquise valitti yli tunnin kestäneen viestien vaihtelun aikana kuinka hänen isänsä ei edes soita hänelle jouluna tai syntymäpäivänä. Radar Online -sivuston mukaan 50 Centin viesteiksi väitetyt tekstiviestit on lähetetty numerosta, joka on rekisteröity miehen G Unit Touring -yritykselle. Muusikko ei ole kommentoinut julkisuuteen vuotaneita tekstiviestejä.