Äiti myy poikansa neitsyyttä nettihuutokaupassa

Lifestyle Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa ylläpidettävä Craigslist on yksi maailman suurimmista osto- ja myyntipalstoista. Ihmiset tarjoavat siellä tavallisten tavaramyynti-ilmoitusten lisäksi kaikenlaisia palveluitaan. Nyt myynnissä on lukioikäisen pojan neitsyys – ja myyjänä on pojan oma äiti.

Philadelphialainen äiti on päättänyt, että hänen pojastaan ei tule nössöä opiskelijaa, vaan nuorukaisen on menetettävä poikuutensa ennen collegeen menoa. Siksipä äiti on ilmoittanut Craigslistillä, että etsinnässä on kokenut, mutta alta parikymppinen nainen, joka koulisi hänen epäsosiaalisesta pojastaan kelpo yksilön opiskelijaelämää varten.

Äiti kehuu, että hänen jälkikasvunsa on timmissä kunnossa, vaikkakin hieman ujo. Poikaansa naistenmieheksi kannustava huoltaja lupaa tyttöystävälle neljä konserttilippua tuleviin musiikkitapahtumiin suhteen aloittamiseksi. Hän käskee, että liput on jaettava siten, että hänen poikansa pääsee ystävänsä kanssa mukaan.

Konsertin jälkeen suunnitelmiin kuuluu pojan vikitteleminen sänkypuuhiin, jotka jatkuvat myös myöhempinä päivinä. Tarkoituksena on viedä nuorukainen syvälle seksin saloihin erilaisia asentoja myöten. Kaikesta tästä äiti lupaa maksaa tytölle ruhtinaallisesti mammonaa. Ehtona tosin on, että tyttö lopettaa suhteen pojan kanssa hellästi, ettei jälkikasvu pety naisiin.