Johnny Depp fanittaa kohuttua lapsimissiä: ”Se lumoaa minut”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lapsimisseistä ja heidän äideistään kertova realitysarja Toddlers and Tiaras on herättänyt maailmalla runsaasti kohua. Sarjan nuorista tähdistä Honey Boo Boo, eli Alana Thompson, on saanut sen johdosta oman Here Comes Honey Boo Boo -realitysarjan.

Nyt Hollywoodin arvostetuimpiin näyttelijöihin lukeutuva Johnny Depp on monien yllätykseksi kertonut fanittavansa nuoren missin elämästä kertovaa sarjaa. Extran haastattelussa ollut komistus paljastaa, kuinka hän jopa hieman pelkää Honey Boo Boon sarjaa. Miehen mukaan häntä voisi kuitenkin kuvailla faniksi.

– Siinäpä se… He ovat varmasti upeita ihmisiä, mutta siinä on sellaisia kohtia jotka vain lumoavat minut, Johnny Depp paljastaa Extralle.

Paljastus on ehkä hieman yllättävä laatuelokuvista tunnetun miehen suusta. Depp kertoo samassa haastattelussa, kuinka hän ei välttämättä halua loputtomiin esiintyä kameran edessä. Komistuksen mukaan hän haluaa ehkä jossain vaiheessa seuraavan kymmenen vuoden aikana ”vaellella hieman” ja kokea jonkunasteista anonymiteettiä.

Johnny Depp markkinoi tällä hetkellä ahkerasti tuoretta The Lone Ranger -elokuvaansa. Suosikkinäyttelijä nousi kuuluisuuteen debyyttielokuvastaan Painajainen Elm Streetillä vuonna 1984. Mies paljasti hiljattain, että hänen vasen silmänsä on ollut lähes sokea syntymästä saakka. Johnny Depp tunnetaan näyttelijäuran lisäksi myös muusikkotaustastaan sekä omintakeisesta tyylistään