Tämä keinu ei ole heikkohermoisille – uskaltaisitko kokeilla?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Ihmiset tekevät tunnetusti monenlaisia hulluiltakin vaikuttavia asioita saadakseen adrenaliinin virtaamaan. Eräs coloradolainen matkakohde on varmasti sellainen, joka saa hurjapäisimmätkin yksilöt kokemaan olonsa lievästi epämukavaksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kyseessä on nimittäin hurjassa korkeudessa oleva keinu. Giant Canyon Swing -laite on rakennettu kallion reunaan, ja se on päätähuimaavassa 400 metrin korkeudessa. Glenwood Caverns Adventure Park -huvipuistossa sijaitsevaan massiviiseen keinuun uskaltautuvat keinuvat noin 80 kilometrin tuntivauhtia, Metro kertoo.

Laitteen omistajalta Steve Beckleyltä ei ehkä kuitenkaan kannata kysyä, että miten jättikeinussa oikein voi uskaltaa käydä. Omistajamies on nimittäin käynyt laitteessaan vain kerran. Giant Canyon Swingin kupeessa on kyltti, jossa varoitetaan siihen menemisen voivan aiheuttaa ”putoamisia, vammoja ja/tai kuoleman”.

– Ihmiset yleensä kiljuvat kun he ovat siinä, eli ensikertalaiset kuulevat huudot kun he kävelevät ylös laitteen luokse, Steve Beckley selittää Metrolle.