Lady Gaga järkytti 39 miljoonaa Twitter-seuraajaansa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Lady Gaga huristeli taannoisen lonkkaleikkauksen jälkeen kahdella ökyluokan pyörätuolilla, joista toinen oli tehty 24 karaatin kullasta ja toinen edusti luksusmerkki Louis Vuittonia.

Taannoin poptähti järkytti 39 miljoonaa seuraajaansa jättämällä Twitter-palvelun väliaikaisesti. Neitokaisen Twitter-sivuille ilmestyi viesti, jonka mukaan kyseinen käyttöliittymä on suljettu väliaikaisesti. Monet verkkosivut kuitenkin spekuloivat kyseessä olevan mainostuskikka laulajattaren uutta Artpop-albumia varten. Nyt ”katkos” on kuitenkin jatkunut jo yli kaksi viikkoa.

Lady Gaga tuskin jättää Twitterin kokonaan taakseen, sillä neitokainen on tällä hetkellä koko palvelun toiseksi seuratuin käyttäjä. Ensimmäisellä sijalla komeilee poptähti Justin Bieber hieman yli 41,5 miljoonalla seuraajallaan. Kolmannen sijan on napannut laulajatar Katy Perry, jolla on noin 20.000 seuraajaa vähemmän kuin Lady Gagalla.

27-vuotias Lady Gaga ei ole toipumisestaan huolimatta vielä tehnyt paluuta keikkalavoille. Hänen huhutaan suunnittelevan paluuta duetoimalla toisen huippusuositun laulajattaren, Beyoncen, kanssa tämän konsertissa. Lady Gagan uskotaan esiintyvän Beyoncen kanssa New Yorkin Brooklynissä 3. elokuuta järjestettävässä konsertissa.