Mies ryösti pankin päästäkseen vankilaan

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Ihmiset saattavat välillä sortua epätoivon takia valitettaviin tekoihin. Eräs amerikkalaismies on nyt noussut otsikoihin, koska hän ryösti pankin Alabamassa. Syynä epätoivoiseen tekoon ei kuitenkaan yllättäen ollut kipeä rahantarve.

49-vuotias pankkiryöstöstä pidätetty Rickie Lawrence Gardner on nimittäin paljastanut sortuneensa tekoon päästäkseen vankilaan asumaan. Amerikkalaismies oli kävellyt Moultonissa sijaitsevan pankin palvelutiskille, ja esittänyt virkailijalle lapun, jossa hän kertoi olevansa aseistettu. Gardner vaati virkailijaa ojentamaan hänelle rahaa, Huffington Post -lehti uutisoi.

Tämän jälkeen ryöstäjä käveli rauhallisesti istumaan pankin ulkopuolella olevalle penkille 4.000 dollarin saaliinsa kanssa. Poliisin saavuttua paikalla mies kertoi, että hän pelkäsi menettävänsä työpaikkansa loukattuaan jalkansa onnettomuudessa. Gardner päätti ratkaista tulevat rahaongelmansa ryöstämällä pankin ja pääsemällä sitä kautta vankilaan asumaan.

Poliisien tutkittua miehen kävi ilmi, ettei tällä todellisuudessa ollut missään vaiheessa asetta mukanaan. Ryöstäjä kertoi väittäneensä olevansa aseistettu sen takia, että hän uskoi sen tuovan hänelle pidemmän vankilatuomion. Gardnerin sukulainen on kertonut poliiseille, että mies on saattanut lopettaa lääkkeidensä käytön ennen ryöstöretkelle lähtemistään.