YouTube-sensaatio menehtyi 13-vuotiaana – syöpä vei voiton

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Talia Joy Castellano -niminen teinityttö nousi suureen suosioon YouTube-videoillaan, joissa hän antaa meikkivinkkejä. Neuroblastoomasta kärsinyt neitokainen kutsuttiin viime syyskuussa videoidensa ansiosta Ellen DeGeneresin televisio-ohjelmaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Seitsemänvuotiaasta asti syöpää sairastanut Talia on nyt menehtynyt sairauteensa. Asiasta kertoi ensimmäisenä tytön viralliset Facebook-sivut. Amerikkalaistyttö oli viettänyt elämänsä viimeiset kuusi kuukautta sairaalassa.

Talia tuli tunnetuksi taliajoy18-nimisen YouTube-kanavansa meikkivinkeistä. Vaikka tyttö oli jo menettänyt hiuksensa syövänsä johdosta, nautti hän silti kovasti meikkaamisesta. Vieraillessaan Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa viime vuonna, Ellen paljasti Talialle, että hänelle on annettu Cover Girl -meikkitytön titteli.

– Tapasin tänä vuonna erittäin erityisen tytön, ja tänään me menetimme hänet. Lähetän sydämeni Talian perheelle. Niin surullista, Ellen DeGeneres kirjoitti aiheesta Twitterissä.