Golfarille hintava moka – 80.000 dollarin vauriot yhdellä lyönnillä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Golf ei välttämättä kaikkien mielestä lukeudu kaikkein jännittävimpien urheilulajien joukkoon. Ainakin katsomosta käsin peli saattaa välillä tuntua pitkäveteiseltä. Nyt Britanniassa ollaan nähty golflyönti, joka sai ainakin kotikatsomosta käsin seuranneet heräämään toden teolla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tanskalainen golfari Thomas Bjorn onnistui nimittäin rikkomaan ESPN-urheilukanavan televisiokameran linssin. Ammattigolfari löi pallon suoraan kameraa päin Britannian avoimessa. Voimalla lähtenyt pallo rikkoi näyttävästi kameran linssin.

ESPN-kanavan juontajan Mike Tiricon mukaan kameran linssille tuli hintaa 80.000 dollaria. BuzzFeed-sivusto kuitenkin vakuuttaa, ettei Bjornille tulla lähettämään laskua tapahtuneen johdosta. Jos näin kuitenkin kävisi, miehellä ei luulisi olevan ongelmia maksukyvyn kanssa. Ammattigolfari on tänä vuonna ansainnut jo 800.000 dollaria.