Heidi Klum luopui bikinien yläosasta paratiisirannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikansaksalainen malli Heidi Klum on viime aikoina kunnostautunut lomakuvien esittelyssä. Neitokainen viihtyy otoksista päätellen rannalla erityisesti yläosattomissa. Nyt perheenäiti nähdään Bora Boralla ilman bikiniensä yläosaa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Heidi Klum halailee lomaotoksessa palmua onnellisen näköisenä. Tähden rintamusta peittelevät hänen ojentuneet käsivartensa.

– Viimeinen päivä paratiisissa. Rakastan Bora Boraa! Kirjoitti Klum kuvan oheen Twitter-blogiinsa.

Klum tunnetaan siitä, että malli esiintyy usein punaisella matolla näyttävissä ja paljastavissa asuissa. Rakkauselämän kommellukset eivät ole huippumallin menoa hidastaneet, sillä hän on löytänyt laulaja Sealin tilalle jo uuden siipan henkivartijastaan Martin Kristenistä.